objave in članki obvestila in novice reference ozadja   povpraševanje telefon 07 81 62 070
   
 
elektromotorski pogoni
industrijska avtomatizacija
servisiranje in vzdrževanje
industrijska elektronika
obnova in gradnja strojev
celostne rešitve
 
podjetje
kdo je kdo
kje se nahajamo
kontakt 07 81 62 070
  siemens partner
   
   
   
domov
 
 
 
 
 
Industrijska avtomatizacija
 
 
 

Podjetje ponuja celostne rešitve na področjih industrijske avtomatizacije in procesnega vodenja z uporabo prostoprogramirnih sistemov in ostalih komponent družine SIMATIC proizvajalca SIEMENS.

Uporabljena oprema je prilagojena zahtevnosti projekta: od najenostavnejših nalog, rešljivih z izdelki iz družine LOGO!, srednje in bolj zahtevnih (družine S7 200 ter S7 300), do najobširnejših nalog (rešitve s krmilniki družine S7-400).

V posebnih primerih (naloge iz področja nadzora gibanja, "motion control") apliciramo tudi posebne, namenske krmilnike (SIMOTION krmilniki).

Pri vodenju in vizualizaciji procesov in strojev uporabljamo operacijske panele (OP) ali zaslone na dotik (TP) proizvajalca Siemens.

Obsežnejše nadzorne sisteme rešujemo s kompleksnimi SCADA sistemi (WinCC, v vseh možnih topologijah in konfiguracijah).

Pri sistemih daljinskega nadzora se poslužujemo najsodobnejših načinov povezav med krajevno dislociranimi krmilniškimi enotami in nadzornimi centri (GPRS ->INTERNET).

Posebej smo ponosni na naša znanja in rešitve na področju integracije (poljubnih) senzorjev ter aktuatorjev na krmilnike in nadzorne sisteme preko standardnih komunikacijskih protokolov (MODBUS, PROFIBUS-DP, ETHERNET).

K rešitvam nalog pristopamo celostno, tako v fazi priprav kot izvedbe.

Opise nekaterih naših aplikacij si lahko preberete na straneh objav in člankov, še bolj zgovorne pa so fotografije na straneh naših referenc.

 

Podjetje je s svojim dosedanjim delom, pristopom in referencami na področjih industrijske avtomatizacije in procesnega vodenja pridobilo pravico do uporabe naziva Siemens Solution Partner Automation, in sicer za področji:

  • Automation System SIMATIC
  • Human Machine Interface SIMATIC HMI
siemens partner banner
   
   
 
   
 
objave in članki
obvestila in novice
reference
ozadja
   
   
 
povezave
malo zabave
   
   
 
 
 
pogoji uporabe | splošni pogoji | objave in članki obvestila in novice  I  reference  I  povezave  I  podjetje  I  kje se nahajamo  I  kontakt  I   domov
© Sistemi INES d.o.o., Dolenji Boštanj 62 b, 8294 Boštanj, ; © webstyle: Artes studio Sevnica