INDUSTRIJSKA AVTOMATIZACIJA
 

Podjetje ponuja celostne rešitve na področjih industrijske avtomatizacije in procesnega vodenja z uporabo prostoprogramirnih sistemov in ostalih komponent družine SIMATIC proizvajalca SIEMENS.

Uporabljena oprema je prilagojena zahtevnosti projekta: od najenostavnejših nalog, rešljivih z izdelki iz družine LOGO!, srednje in bolj zahtevnih (družine S7 200 ter S7 300), do najobširnejših nalog (rešitve s krmilniki družine S7-400).

V posebnih primerih (naloge iz področja nadzora gibanja, "motion control") apliciramo tudi posebne, namenske krmilnike (SIMOTION krmilniki).

Pri vodenju in vizualizaciji procesov in strojev uporabljamo operacijske panele (OP) ali zaslone na dotik (TP) proizvajalca Siemens.

Obsežnejše nadzorne sisteme rešujemo s kompleksnimi SCADA sistemi (WinCC, v vseh možnih topologijah in konfiguracijah).

Pri sistemih daljinskega nadzora se poslužujemo najsodobnejših načinov povezav med krajevno dislociranimi krmilniškimi enotami in nadzornimi centri (GPRS ->INTERNET).

Posebej smo ponosni na naša znanja in rešitve na področju integracije (poljubnih) senzorjev ter aktuatorjev na krmilnike in nadzorne sisteme preko standardnih komunikacijskih protokolov (MODBUS, PROFIBUS-DP, ETHERNET).

K rešitvam nalog pristopamo celostno, tako v fazi priprav kot izvedbe.

Opise nekaterih naših aplikacij si lahko preberete na straneh objav in člankov, še bolj zgovorne pa so fotografije na straneh naših referenc.

 

Podjetje je s svojim dosedanjim delom, pristopom in referencami na področjih industrijske avtomatizacije in procesnega vodenja pridobilo pravico do uporabe naziva Siemens Solution Partner Automation, in sicer za področji:

  • Automation System SIMATIC
  • Human Machine Interface SIMATIC HMI
siemens partner banner
   
   
 

siemens partner
siemens partner
     
 
 
© Sistemi INES d.o.o., Dolenji Boštanj 20 E, 8294 Boštanj Portfolio | dejavnosti | naši podatki | reference | pošlji vprašanje | domov